top of page
Най-пречистените люспи от псилиум на българския пазар - оригиналният Хуск

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ЧИСТОТАТА НА СУРОВИНАТА ЗА МЕН?

Мнозина не са запознати, но степента на пречистеност на люстите от Псилиум е ключова за ефективността на продукта. Нежелани/ненужни части от растението намаляват способността му да набъбва и увеличават неприятния натрапчив вкус. С възможно най-високата степен на пречистеност от мин. 99% ХУСК® е възможно най-пречистения.

За Вас това означава: ХУСК® набъбва отлично и има приятно неутрален вкус.

На пазара се предлагат продукти със степен на пречистеност, варираща от 72% до 95%. За Вас тази подробност може да изглежда маловажна, но за здравето Ви и ползите, които може да извлечете от приема на ХУСК®, разликата е огромна. При 99% степен на пречистеност ХУСК® ще осигури максимума за Вашето здраве и вътрешен комфорт.

ТАКА СЕ СЪЗДАВА ЧИСТОТАТА НА ПСИЛИУМ

По време на производство, тънките белезникави люспички на Псилиум се отделят от растението Плантаго Овата. Но въпреки щателното почистване, малки части от ненужната останала част от растението не могат да бъдат избегнати. В крайна сметка люспите на Псилиум спадат към различна категория на пречистеност. Най-финните люспички, с качество на пречистеност от минимум 99% представляват една много малка част от всяка реколта, и точно тези най-високо качество подбрани люспи Вие получавате с ХУСК®.

bottom of page