top of page

КАК МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ ХУСК®

9 причини да приемате Хуск фибри

ОТКРИЙ МНОГОТО ПОЛОЖИТЕЛНИ КАЧЕСТВА НА ХУСК® ПСИЛИУМ ЛЮСПИ

Човек рядко мисли за този факт, но храната е само началото на девет метрово пътуване през храносмилателната система. По време на този път тялото абсорбира необходимото гориво и когато всичко работи правилно, храносмилането е като часовников механизъм. Но понякога храносмилателната ни система губи баланс и не се движи в ритъм, както би трябвало. Забавеното храносмилане може да повлияе на цялостното Ви отношение към живота.

ХУСК® Псилиум Ви помага да поддържате храносмилането в баланс. След като набъбнат и благодарение на количеството течности, които сте изпили, люспите на псилиум го поемат и многото добри качества на продукта се проявяват по много различни начини:

ХУСК® за балансирано храносмилане

  • ПОВЕЧЕ ФИБРИ

Псилиум люспите ХУСК® са достатъчни, за да задоволят необходимото дневно количество растителни фибри, което за възрастни е 30-40 грама.

 

  • СИТОСТ

Псилиум люспите ХУСК® увеличават до 50 пъти собствения си обем благодарение на течността, с която го изпивате. Като резултат получената гелоподобна маса предизвиква по-силно чувство на ситост.

 

  • ХОЛЕСТЕРОЛНИ НИВА

ХУСК свързва много жлъчни киселини в дуоденума. За да ги замени, тялото преобразува холестерола в нови жлъчни коселини. Така ХУСК® помага за намаляване на холестеролните нива.

 

  • БАЛАНСИРАНО УСВОЯВАНЕ НА НУТРИЕНТИТЕ

В тънките черва люспите ХУСК® капсулират чревното съдържимо и осигуряват балансирана абсорбция на нутриентите.

 

  • КОНСИСТЕНЦИЯ НА ЧРЕВНОТО СЪДЪРЖАНИЕ

В дебелото черво, чревното съдържимо едновременно се овлажнява и компресира от псилиум люспите ХУСК®. Затова те са в помощ както при твърди, така и при твърде меки или рядки изпражнения.

 

  • ГЛАДЪК ПРЕХОД ПРЕЗ ЧЕРВАТА

Гелоподобната маса на псилиум люспи ХУСК® смазва чревните стени и така чревното съдържимо се приплъзва гладко през храносмилателния тракт.

 

  • АКТИВИРАНЕ НА ЧРЕВНИТЕ МУСКУЛИ

ХУСК® Псилиум люспи стимулират чревната активност като поддържат мускулите на червата в топ форма.

 

  • ДОБРАТА ЧРЕВНА ФЛОРА

Приблизително 100 трильона бактерии живеят в червата –ние сме напълно зависими от тях. Разтворимите диетични фибри в ХУСК® служат за храна на собствените „добри“ бактерии и затова се наричат пребиотик.

 

  • СИГУРЕН ДЕТОКС НА ЦЯЛОТО ТЯЛО

Токсините са водоразтворими – когато минават през дебелото черво, то задържа и връща обратно водата в организма, а с нея и разтворените токсини. ХУСК® Присиум люспи хваща токсините от водата като в капан и те се изхвърлят успешно с останалото чревно съдържание.

bottom of page