top of page
 • Какво означава продукта да е преминал термична обработка?
  Това значи, че по време на обработката на суровия метериал ( люспите от семената на Псилиум ) се прилагат температура и налягане, с цел допълнителна гаранция за качеството на продукта.
 • Какво значение има степента на пречистеност за мен?
  На пазара се предлагат пpoдyкти cъc степен на пречистеност, варираща от 72% до 95%. За Вас тази подробност може да изглежда маловажна, но за здравето Ви и ползите, които ще извлечете от приема на ХУСК®, разликата е огромна. При 99% степен на пречистеност ХУСК® ще осигури максимума за Вашето здраве и вътрешен комфорт.
 • Как се създава чистотата на Псилиум?
  По време на производство, тънките белезникави люспички на Псилиум се отделят от растението Плантаго Oвата. Но въпреки щателното почистване, малки части от ненужната останала част от растението не могат да бъдат избегнати. Затова люспите на Псилиум спадат в рaзлични категории на пречистеност. Най-финните люспички, с качество на пречистеност от минимум 99 % представляват една много малка част от всяка реколта, и точно тези специално подбрани люспи Вие получавате с ХУСК®.
 • Отразява ли се термичната обработка на ефикасността на продуктите?
  Резултатите от изследванията доказват, че термичната обработка не намалява ефикасността на продуктите ХУСК®. Разбира се, препоръчваме Ви да следвате дозировката, посочена на опаковката.
 • Защо съдържанието на новите партиди ХУСК® е с по-тъмен цвят?
  Самият процес на термично третиране прави люспичките малко по-тъмни на цвят. Цветът може да варира при различните партиди.
 • Какво са люспи от семена на Псилиум?
  Растението Псилиум е познато с много имена. Най-общо това е индийски бял живовляк. Преди хилядолетия индийците са установили, че люспите около семенцето на растението влияят благотворно на здравето на човека. Люспите на семето съдържат 85% растителни фибри и са водоразтворими. Фибрите на Псилиум могат да поемат 40 пъти собственото си тегло във вода и са напълно естествени.
 • Какво отличава ХУСК® от другите продукти на пазара?
  Люспите на растението Псилиум могат да бъдат с различна степен на пречистеност - от 72 % до 99 % на пречистеност. В зависимост от това те действат по различен начин. ХУСК® съдържа люспи на Псилиум с най-високата степен на пречистеност 99 %. Това означава, че Вие ще можете да се възползвате максимално от всички здравни ползи.
 • Какво количество трябва да приемам дневно? Задължително ли е да разделям приема на ХУСК® на няколко порции - сутрин и вечер?
  Ние препоръчваме ХУСК® да се приема два пъти дневно - сутрин и вечер. Вие обаче, може да установите, че един прием дневно ви е напълно достатъчен. Тези индивидуални разлики идват от различните ни хранителни режими и начин на живот. Ако в ежедневието си се движите повече и менюто Ви съдържа повече растителни фирби, вероятно един прием на ХУСК® дневно ще бъде напълно достатъчен.
 • Как трябва да пия ХУСК®?
  ХУСК® се приема винаги на гладно, тъй като в стомаха ХУСК® набъбва значително и приет след хранене ще създаде усещане за преяждане. Освен това, приети преди храна, люспите ще смажат/предпазят стомашната и чревната лигавица. Изсипвате двете мерителни лъжички във висока чаша. Доливате вода, разбърквате и изпивате веднага. Люспите ХУСК® няма да се разтворят във водата, но много бързо ще набъбнат и ще добият вид на желе. Желателно е това желе да се получи в стомаха, а не в чашата.
 • Мога ли да приемам ХУСК® разбъркан в кисело мляко, сок или друг подобен продукт?
  Можете да добавяте ХУСК® към подобни продукти, но не трябва да забравяте да изпивате голяма чаша вода след това.
 • Какво ще стане, ако пия ХУСК® с по-малко вода?
  Ако приемате ХУСК® с по-малко вода е възможно да се запечете, тъй като люспите на ХУСК® ще свържат водата в червата ви. Затова ХУСК® се приема с малко вода само в случай на разтройство.
 • Как да приемам ХУСК®, ако пия и други хранителни добавки или лекарства?
  Тъй като ХУСК® има свойството да свързва, както и да променя скоростта на чревния пасаж, добре е той да се приема (1) един час преди или след лекарства.
 • Колко дълго мога да приемам продукта ХУСК®?
  Може да пиете ХУСК® колкото време Ви е необходимо. ХУСК® се състои единствено от люспи на семената на индийски бял живовляк, който увеличава обема на чревното съдържимо и така стимулира естествените движения на червата. Затова ХУСК® може да бъде приеман ежедневно, без почивки. Ако обаче пиете ХУСК® от три или повече дни и продължавате да сте със запек, трябва да посетите Вашия лекар и заедно да решите как да процедирате.
 • Какво е съотношението между ХУСК® люспи и ХУСК® капсули?
  Една мерителна лъжица съдържа 1.5 грама ХУСК® люспи. Една капсула ХУСК® съдържа 0.5 грама ХУСК® пудра, т.е. 3 капсули = 1 мерителна лъжичка.
 • Мога ли да забъркам ХУСК® вкъщи и така да го занеса на работа, за да го изпия по-късно?
  Ние не препоръчваме да правите това! Вместо това спокойно можете да замените ХУСК® люспи с ХУСК® капсули. Само не забравяйте да изпивате голяма чаша вода.
 • Може ли ХУСК® да се приема от хора с алергия към глутен? А как стои въпроса с веганите?
  ХУСК® - както люспи, така и капсули - е изцяло растителен продукт и не съдържа глутен. И двата продукта могат да се използуват от хора с алергия към глутен, както и от вегани.
 • Нямам сериозни здравословни проблеми, но се чувствам добре като пия ХУСК®. Колко дълго мога да го приемам?
  Не е необходимо да приемате ХУСК® само когато имате проблеми. Може да го пиете и превантивно или просто за да поддържате добре функциониращ стомах и нормални нива на холестерол и кръвна захар, както и оптимално тегло. ХУСК® е незаменим също. защото като пребиотик той служи за храна на добрите бактерии в червата, като Ви осигурява добре балансирана чревна флора. Всъщност свойствата на ХУСК® са такива, че той представлява идеалният детокс продукт. Продуктът ХУСК® е съзнателно създаден без добавки от овкусители и оцветители, за да може, при желание, да се приема целогодишно.
bottom of page