top of page

Плащане, доставки и условия за връщане

I. Доставка

(1) За доставка на своите продукти, Булхуск /онлайн магазин - husk.bg/ използва услугите на фирма Спиди и Еконт.

(2) Доставката се извършва до посочен от клиента адрес или офис на фирма Спиди или Еконт.

(3) Посочените цени са за територията на България и са в български лева.

Поръчки, направени в делнични дни до 15:00 часа, се изпращат на същия ден.

Поръчки направени след 15:00 часа се изпращат на следващия работен ден.

Поръчки направени Събота, Неделя и Празнични дни се обработват и изпращат на следващия работен ден.

II. Начини на плащане

(1) Наложен платеж - плащане при доставка.

III. Условия за връщане на закупена стока

(1) Потребителят може да упражняват правото си, без да дължи обещетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок от 14 дни, считано от датата на приемане на стоката от Потребителя, чрез единния формуляр за отказ от договора, достъпен на сайта на Доставчика в платформата husk.bg ТУК. Изявлението следва да съдържа точно и недвусмислено информация за конкретния договор, от който потребителят се отказва.

(2) Срокът за връщане на стоки е 14 / четиринадесет / дни, считано от датата на получаване на стоката от Потребителя. При решение за връщане на закупената стока, молим Потребителите да ни информират на телефон +359887395762 или на e-mail info@husk.bg или pitaihusk@gmail.com.

(3) Право на отказ от договора за покупко-продажба и закупените стоки НЕ се прилага в случаите, (1) За доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето; или (2) За доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;

(4) Когато Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние или извън търговския обект, Търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Доставчикът е получил върнатата стока. Доставчикьт възстановява получените суми, като използва посочена от съответния Потребител банкова сметка.

(5) Разходите за връщане на доставените стоки се npucnagam om сумите за Възстановяване по т.(4), освен в случаите, когато потребителят организира сам и за своя сметка връщането на стоките. Доставчикът няма задължение да възстанови допълнителните разходи за доставка на стоките, когато потребителят изрично е избрал начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от Доставчика.

 

(6) Независимо от горните хипотези, Потребителя се задължава да върне стоката в търговски вид, който позволява последващата ѝ продажба. Доставчикът има право по своя преценка да откаже да приеме отказ от договора, при установяване на нетърговски вид на върната стока.

Пълните условия за връщане на закупената стока можете да намерите ТУК / Раздел V. Отказване от договор за покупко-продажба /

Формуляр за връщане на стоки ИЗТЕГЛИ ТУК

bottom of page